Terugbetaling & Retourneren

ONZE GARANTIE.

OPMERKING: Maak indien mogelijk een video terwijl u uw pakketten/pakjes opent.

  • Claims voor defecten/schade/ontbrekende artikelen/verkeerde artikelen zonder bewijs krijgen geen prioriteit.
  • We controleren de producten altijd voordat we ze versturen.
 

Verzekerde verzending binnen Nederland en België: Elke bestelling wordt geleverd met real-time tracking-informatie en verzekeringsdekking in het onwaarschijnlijke geval dat een pakket verloren of gestolen raakt tijdens het transport.

 

Geld-terug-garantie: Als uw artikelen beschadigd aankomen binnen 14 dagen na normaal gebruik, zullen wij u graag voorzien van een vervangend artikel of uw geld terug.

 

24/7 Klantenservice: Wij hebben een team van live vertegenwoordigers klaar staan om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden binnen 24 uur, 7 dagen per week.

 

🔒Veilig betalen: Wij gebruiken de nieuwste SSL Secure encryptie om uw persoonlijke en financiële informatie 100% beschermd te houden.

 

Wil je een product ruilen of retourneren? Dat doe je eenvoudig en snel in vier  stappen :-) 

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren en wij zorgen ervoor  dat het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen na ontvangst van de  retourzending op je rekening staat. 

Eenvoudig retourneren in vier simpele stappen: 

Stap 1: Stuur een mailtje naar (e-mail webshop)

Stap 2: vul het retourformulier in 

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in. 

Stap 3: stuur je bestelling op 

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op  het retourformulier. Zorg dat je het pakket voorziet van een Track en Trace code.  Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden  ontstaan. 

Stap 4: ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening 

Als wij het pakket hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag  binnen vijf werkdagen weer op je bankrekening staat. 

Uitzonderingen / Wegwerpartikelen

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke waren (bijvoorbeeld boodschappen, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (bijvoorbeeld speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en producten voor persoonlijke verzorging (bijvoorbeeld schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke item.

Helaas kunnen we geen retourzendingen van uitverkoopartikelen/aanbiedingartikelen of cadeaubonnen accepteren.Contact formulier